Vind de beste timmerman in Metslawier

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Metslawier en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Metslawier

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Metslawier

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Metslawier is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Metslawier is een plaats in Friesland. De plaats heeft 923 inwoners, bestaande uit 467 mannen en 456 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar en in totaal heeft Metslawier 351 huishoudens. Per 351 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Metslawier gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Metslawier

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag