Vind de beste timmerman in Bolsward

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Bolsward en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Timmerbedrijven Bolsward

Top 10 timmerbedrijven in Bolsward

Compleet overzicht van alle timmerbedrijven in Bolsward en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Timmerbedrijf Bolsward

In Bolsward zijn 10 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Bolsward is een plaats in Friesland. De plaats heeft 10135 inwoners, bestaande uit 4987 mannen en 5148 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Bolsward 4449 huishoudens. Per 4449 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Bolsward gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag