Vind de beste timmerman in Lemmer

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Lemmer en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Lemmer

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Lemmer

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lemmer zijn 2 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Lemmer is een plaats in Friesland. De plaats heeft 10205 inwoners, bestaande uit 5124 mannen en 5081 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Lemmer 4366 huishoudens. Per 2183 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Lemmer gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 2 timmerbedrijven in Lemmer

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag