Vind de beste timmerman in Makkum

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Makkum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

5 timmerbedrijven in Makkum

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Makkum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Makkum zijn 5 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Makkum is een plaats in Friesland. De plaats heeft 3410 inwoners, bestaande uit 1690 mannen en 1720 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Makkum 1464 huishoudens. Per 293 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Makkum gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag