Vind de beste timmerman in Lippenhuizen

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Lippenhuizen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in Lippenhuizen

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Lippenhuizen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lippenhuizen zijn 3 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Lippenhuizen is een plaats in Friesland met 935 inwoners, verdeeld in 478 mannen en 457 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar. In totaal telt Lippenhuizen 375 huishoudens. Per 125 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Lippenhuizen gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag