Vind de beste timmerman in Koufurderrige

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Koufurderrige en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Koufurderrige

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Koufurderrige

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Koufurderrige is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Koufurderrige is een plaats in Friesland. De plaats heeft 65 inwoners, bestaande uit 33 mannen en 32 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar en in totaal heeft Koufurderrige 30 huishoudens. Per 30 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Koufurderrige gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Koufurderrige

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag