Vind de beste timmerman in It Heidenskip

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit It Heidenskip en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in It Heidenskip

Een overzicht van alle timmerbedrijven in It Heidenskip

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In It Heidenskip zijn 2 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

It Heidenskip is een plaats in Friesland met 345 inwoners, verdeeld in 185 mannen en 165 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal telt It Heidenskip 157 huishoudens. Per 79 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman It Heidenskip gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag