Vind de beste timmerman in Holwerd

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Holwerd en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Holwerd

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Holwerd

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Holwerd is 1 timmerbedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Holwerd is een plaats in Friesland met 2305 inwoners, verdeeld in 1184 mannen en 1121 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 40 jaar. In totaal telt Holwerd 1009 huishoudens. Per 1009 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Holwerd gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Holwerd

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag