Vind de beste timmerman in Hallum

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Hallum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in Hallum

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Hallum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Hallum zijn 3 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Hallum is een plaats in Friesland. De plaats heeft 2375 inwoners, bestaande uit 1218 mannen en 1157 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar en in totaal heeft Hallum 999 huishoudens. Per 333 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Hallum gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag