Vind de beste timmerman in Grou

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Grou en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Grou

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Grou

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Grou is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Grou is een plaats in Friesland. De plaats heeft 5733 inwoners, bestaande uit 2839 mannen en 2894 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Grou 2607 huishoudens. Per 2607 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Grou gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Grou

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag