Vind de beste timmerman in Frieschepalen

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Frieschepalen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Frieschepalen

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Frieschepalen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Frieschepalen is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Frieschepalen is een plaats in Friesland. De plaats heeft 785 inwoners, bestaande uit 386 mannen en 399 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 36 jaar en in totaal heeft Frieschepalen 294 huishoudens. Per 294 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Frieschepalen gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Frieschepalen

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag