Vind de beste timmerman in Franeker

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Franeker en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

8 timmerbedrijven in Franeker

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Franeker

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Franeker zijn 8 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Franeker is een plaats in Friesland. De plaats heeft 9445 inwoners, bestaande uit 4715 mannen en 4730 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Franeker 4093 huishoudens. Per 512 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Franeker gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag