Vind de beste timmerman in De Knipe

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit De Knipe en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in De Knipe

Een overzicht van alle timmerbedrijven in De Knipe

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In De Knipe is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

De Knipe is een plaats in Friesland. De plaats heeft 1530 inwoners, bestaande uit 780 mannen en 750 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 37 jaar en in totaal heeft De Knipe 545 huishoudens. Per 545 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman De Knipe gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in De Knipe

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag