Vind de beste timmerman in Buren (FR)

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Buren (FR) en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Buren (FR)

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Buren (FR)

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Buren (FR) is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Buren (FR) is een plaats in Friesland. De plaats heeft 710 inwoners, bestaande uit 341 mannen en 369 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Buren (FR) 280 huishoudens. Per 280 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Buren (FR) gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Buren (FR)

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag