Vind de beste timmerman in Baard

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Baard en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Baard

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Baard

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Baard is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Baard is een plaats in Friesland. De plaats heeft 185 inwoners, bestaande uit 100 mannen en 85 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar en in totaal heeft Baard 85 huishoudens. Per 85 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Baard gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Baard

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag