Vind de beste timmerman in Achlum

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Achlum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Timmerbedrijven in de buurt van Achlum

Een overzicht van alle timmerbedrijven in de buurt van Achlum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Je zoekt een timmerman of timmerbedrijf in Achlum? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde timmermannen in de buurt van Achlum. Ieder timmerbedrijf is door ons handmatig geselecteerd en toegevoegd.

Achlum is een plaats in de provincie Friesland en telt 525 inwoners, bestaande uit 253 mannen en 272 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Achlum 234 huishoudens.

Goede timmerman Achlum gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf in voor al het timmerwerk in of rondom huis. Denk hierbij aan grotere timmerwerken als het plaatsen van een aanbouw, of verbouwing van de zolder of keuken. Daarnaast schakel je een timmerman in voor kleinere opdrachten als het vervaardigen van meubels, kozijnen, trappen, wanden, plafonds en vloeren. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw timmerwerk? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties vakmannen bij jou uit de buurt!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag