Vind de beste timmerman in Scheveningen

Kom gemakkelijk in contact met timmerbedrijven uit regio . Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Timmerbedrijven Scheveningen

Top 10 timmerbedrijven in Scheveningen

Compleet overzicht van alle timmerbedrijven in Scheveningen en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Timmerbedrijf Scheveningen

In Scheveningen zijn 10 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Scheveningen is een plaats in Zuid-Holland. De plaats heeft 16900 inwoners, bestaande uit 8427 mannen en 8473 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar en in totaal heeft Scheveningen 9437 huishoudens. Per 9437 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Scheveningen gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 10 timmerbedrijven in Scheveningen en omgeving

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!


timmerman Scheveningen

Timmerman Scheveningen

Timmerman uit Scheveningen inschakelen voor diverse timmerwerken? Een timmerbedrijf werkt allround en is inzetbaar voor allerlei soorten timmerwerk. Denk aan houtbewerking van meubels, het op maat maken van een inbouwkast of het monteren van kozijnen en deuren. Bovendien maakt hij allerlei constructies en andere bouwwerken, zoals een aanbouw, schutting of tuinhuis.

Wil je meer weten over het uurtarief? Benieuwd naar de mogelijkheden van een goedkope zzp-timmerman of meubelmaker? Via het offerteformulier vraag je gratis verschillende offertes aan.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je leest op deze pagina alles over een timmerman, zijn uurloon en de werkzaamheden.

Vind een timmerbedrijf in Scheveningen

Wanneer je een timmerbedrijf uit Scheveningen inschakelt, heeft dit diverse voordelen. Zo gaan timmerwerken een stuk sneller als je deze uitbesteed. Daarbij heeft een vakman kennis van zaken en de nodige ervaring, zodat hij precies weet wat hij voor werkzaamheden moet doen. Hij staat ook voor je klaar wanneer je advies nodig hebt. Bovendien is een timmerman professioneel, zorgt hij ervoor dat het eindresultaat perfect is en beschikt hij over de juiste materialen en gereedschappen. Wat zijn de voordelen?

  • Klus snel geklaard
  • Ervaring en kennis
  • Professioneel advies
  • Perfect eindresultaat
  • Juiste benodigdheden


Allround timmerman: van alle markten thuis

Allround timmerman gezocht? Een timmerman doet vaak diverse timmerwerken en is dus van alle markten thuis. Veel mensen denken dat een timmerman alleen maar bezig is met timmeren, maar een timmerman doet veel meer dan dat. Zo doet hij ook werkzaamheden als de reparatie van deuren of kozijnen, monteert en restaureert hij trappen en ontwerpt hij houten constructies. Bovendien huur je een timmerbedrijf ook in voor bepaald onderhoud, verbouwingen of andere bouwwerken. Deze vakman is dus echt allround.

Wat is het uurloon van een timmerman in Scheveningen?

Het uurloon van een timmerman ligt gemiddeld tussen de €30,- en €40,-. Dit uurloon is vaak gebaseerd op de opleiding die de timmerman gevolgd heeft, wat voor timmerwerk hij moet doen, hoeveel ervaring hij heeft en wat de kwaliteit van het timmerwerk is. Bepaalde klussen vereisen veel vakkennis en ervaring. In zo’n geval hanteren timmerlieden een hoger uurtarief. Een laag tarief ligt tussen de €25,- en €30,-. Een hoog uurtarief kan oplopen tot €50,-.

Wat kost een zzp timmerman per uur?

Uurtarief timmerman Kosten per uur
Laag €30,- tot €32,-
Midden €32,- tot €36,-
Hoog €36,- tot €45,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Het uurtarief verschilt per timmerman. Voor een exact uurloon vraag je vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier.

Uurtarief of vaste prijs?

Rekent een timmerbedrijf een uurtarief of een vaste prijs voor de hele klus? In veel gevallen kun je ervanuit gaan dat er met een uurloon gerekend wordt. De optie is echter afhankelijk van hoe gemakkelijk hij de kosten in kan schatten. Soms wordt er dus een vaste prijs gehanteerd, omdat dit eenvoudiger is. Een totaalprijs is gebaseerd op het uurloon en de prijs die erbovenop komt, zoals voorrijkosten, materiaalkosten en btw. De kosten, van onder andere materialen, verschillen per timmerman. Een zzp-er rekent vaak hogere bedragen dan een timmerman in loondienst.

Inbouwkast laten maken door een meubelmaker?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier!

Goede meubelmaker inschakelen

Wil je graag een authentieke kast in de woonkamer of een tv-meubel dat perfect van wand tot wand loopt? Schakel dan een meubelmaker in die dit timmerwerk voor je doet. Een meubelmaker is gespecialiseerd in het maken van meubels en benut dan ook iedere ruimte optimaal. Daarbij werkt een vakman met mooie houtsoorten en zorgt hij ervoor dat het duurzaam is. Je geeft eenvoudig je wensen door aan een meubelmaker. Goede meubelmaker inschakelen? Vraag gratis offertes aan!

Wat doet een timmerbedrijf?

Een timmerbedrijf doet tal van timmerwerken voor je. Bij bouwen, renoveren of bij bepaalde reparaties is een goede timmerman onmisbaar. Niet alleen maakt een vakman de houtskeletbouw, maar hij plaatst ook vloeren, kozijnen, deuren en een serre. Bovendien huur je ‘m ook in als je een vlonder, tuinhuis of schutting wilt plaatsen. Je schakelt een timmerman dus in voor allerlei binnen- als buiten werkzaamheden.

meubelmaker Scheveningen

Houtbewerking in de breedste zin van het woord

Houtbewerking is het bewerken van hout. Het heeft als doel om constructies te verstevigen, verbinden te creëren, ook wel constructiewerk genoemd. Of als versiering en kunst, ook wel houtsnijwerk genoemd. Er vallen allerlei dingen onder houtbewerking, zoals het maken van meubels, houtskeletbouw of andere houtbewerkingstechnieken. Veel meubels zijn functioneel, maar dienen ook als versiering. Een inbouwkast is bijvoorbeeld functioneel, terwijl een bepaald houten dressoir ook een eyecatcher moet zijn.

Timmerbedrijf inschakelen voor onderhoud en renoveren

Een timmerbedrijf uit Scheveningen zorgt niet alleen voor houtbewerking, maar is er ook voor onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Onderhoud en renovatie zorgt voor het verduurzamen van de woning. Zo renoveert een timmerman bijvoorbeeld je keuken of schuur en onderhoud hij de kozijnen, deuren en andere houtconstructies.

Repareren en monteren van diverse timmerwerken

Bij repareren kun je denken aan het behandelen van houtrot in ramen of deuren. Houtrot is vervelend en komt met enige regelmaat voor. Het is niet nodig om direct een renovatie te laten doen, er zijn veel manieren om houtrot te repareren. Belangrijk is wel om het verrotte hout volledig weg te halen, alvorens er een opvulmiddel gebruikt wordt. Een timmerman is er naast het repareren ook voor het monteren van meubels.

timmerbedrijf Scheveningen

Woning verbouwen? De mogelijkheden op een rijtje

Wil je jouw woning verbouwen? Dan schakel je daar eenvoudig een timmerman voor in. Een verbouwing is vaak behoorlijk ingrijpend en brengt veel met zich mee. Door een timmerbedrijf in te schakelen ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Een timmerman helpt al vanaf de oriëntatiefase en adviseert je over de mogelijkheden, het materiaal en de planning. Het is mogelijk om je hele huis in Scheveningen te verbouwen, maar ook verbouwing van een specifieke ruimte is een optie. De timmerman helpt je ook graag bij het plaatsen van nieuwe houten plafonds of tussenwanden.

Timmerwerken binnen

Zoals al eerdergenoemd, is een timmerman van alle markten thuis en voert hij diverse timmerwerken uit voor binnen. Je kunt denken aan het vervangen van keukenkastjes, het aanleggen van een nieuwe trap of het renoveren van de zolder.

Binnenwand plaatsen

Vaak wordt een binnenwand gebruikt om een extra ruimte in huis te creëren. Een binnenwand wordt ook wel een scheidingswand genoemd. Er zijn verschillende manieren voor het maken van een binnenwand, maar het neerzetten van hout rachelwerk is een veelgebruikte methode. Het materiaal dat voor een scheidingswand gebruikt wordt is vurenhout. De kosten hangen af van de dikte van de wand en de omstandigheden in de woning. De prijzen voor een tussenmuur van hout zijn zo’n €55,- per m².

Keuken vernieuwen

Je wilt het liefst dat de uitstraling van je huis één geheel is, inclusief de keuken. Is dit niet het geval? Dan laat je de keuken vernieuwen. Vaak is het budget van een renovatie een hekelpunt waar mensen tegenaan lopen. Er zijn echter een aantal opties voor het vernieuwen van de keuken die niet zoveel geld kosten. Denk aan timmerwerken zoals het keukenblad of de keukenkastjes.

Keukenblad vervangen

Een nieuw keukenblad hoeft geen vermogen te kosten. Bovendien is het laten vervangen een klus die een timmerman binnen een paar uur gedaan heeft. Door het keukenblad te vervangen, oogt en voelt de keuken als nieuw. Belangrijk bij een keukenblad is dat het waterbestendig en krasvrij moet zijn en tegen een stootje moet kunnen. Een houten keukenblad voegt karakter toe en straalt warmte uit. Veelgebruikte materialen zijn eik, beuk, mahonie of teak.

Keukenkastjes vervangen

Vaak worden keukenkastjes ondergewaardeerd, terwijl ze een behoorlijk groot deel van je keuken uitmaken. Zijn de kastjes verouderd, laat het folie los of hangen de kastjes scheef? Zorg dan dat ze vervangen worden voor nieuwe. Er zijn verschillende houtsoorten die gebruikt worden voor het maken van keukenkastjes. De prijs voor het vervangen van de keukenkastjes hangt niet alleen af van het uurloon van de timmerman, maar ook van het type hout en de grootte van je keuken.

Keukenrenovatie

Als je keuken echt zijn beste tijd gehad heeft, is het aan te raden deze te laten renoveren. Een timmerman kan onder andere helpen bij het vervangen van de keukenkastjes, het leggen van een nieuw aanrechtblad en het leggen van de vloer. Het renoveren van de keuken is prijzig en kost gemiddeld €1.400,-.

Is je keuken toe aan een opknapbeurt?

Schakel een timmerman uit Scheveningen in die de keuken renoveert.

Plafonds plaatsen

Je schakelt een timmerbedrijf ook in voor timmerwerk aan plafonds. Denk aan de plaatsing van een nieuw plafond of het verlagen van het plafond in de keuken of slaapkamer.

Nieuwe plafonds plaatsen

Een goede timmerman doet de plaatsing van een nieuw plafond voor je. De timmerman uit Scheveningen geeft advies over de mogelijkheden die je hebt. Met jouw wensen in gedachten realiseert hij het nieuwe plafond. De kosten lopen erg uiteen, omdat deze beïnvloed worden door de grootte van het plafond, de houtsoort en het uurloon.

Plafonds verlagen

Een timmerman is er ook om een plafond te verlagen. Dit wordt ook wel een vals plafond genoemd en is een populaire manier om sfeer te creëren en de warmte te behouden. Met een vals plafond is het mogelijk om isolatie toe te voegen of spotjes aan te brengen. Een verlaagd plafond helpt niet alleen bij het behouden van de warmte, maar zorgt ook voor geluidsisolatie. Zo sla je meerdere vliegen in één klap.

timmerman uurtarief

Trappen aanleggen

Wil je een nieuwe trap laten aanleggen of is je huidige trap toe aan vernieuwing? Schakel dan een timmerbedrijf uit Scheveningen in of een zzp-er die je helpt bij het timmerwerk voor een trap.

Nieuwe trap plaatsen

Veel trappen worden van hout gemaakt, omdat hout een bepaalde charme heeft. Wil je een nieuwe trap laten neerzetten? Ga dan eerst na wat voor soort hout je wilt. Je hebt keus uit vurenhout, beuken, mahonie en eiken. Elke soort heeft bepaalde eigenschappen en voor- en nadelen. Hout is sterk, duurzaam en werkt isolerend. Daarbij heb je er weinig onderhoud aan. Een nieuwe trap kost tussen de €1.000,- en €2.500,-.

Traprenovatie

Liever geen hele nieuwe trap aanschaffen? Dan is een traprenovatie een prima oplossing. Er zijn verschillende opties voor een renovatie. Zo kun je denken aan het leggen van houten overzettreden, zodat je de trap een compleet andere look geeft. Een houten traprenovatie kost tussen de de €1.800,- en €2.400,-, afhankelijk van wat voor trap je hebt en welk materiaal je kiest.

Trapbekleding

Een trap bekleden met hout is een goede optie wanneer je niet wilt investeren in een compleet nieuwe trap. Trapbekleding in de vorm van overzettreden bestaan in diverse soorten. Houten trapbekleding geeft een warme uitstraling. Kies voor mahonie, eiken of beukenhout. De prijzen voor nieuwe trapbekleding lopen uiteen en worden beïnvloed door het materiaal en het uurtarief van de timmerman.

Vloeren leggen

Een keuken vernieuwen, plafonds verlagen of trappen aanleggen. Een timmerman doet het allemaal, net als houten vloeren leggen. Veelgebruikte vloeren zijn laminaat en parket.

timmerbedrijf werkzaamheden

Laminaat leggen

Laminaat is eenvoudig te leggen en besteed je gemakkelijk uit aan een timmerbedrijf. Dit materiaal is stukken goedkoper dan parket of massief hout. Voordeel is dat het eenvoudig te leggen is en het nagenoeg onderhoudsvrij is. Een nadeel is dat het een kortere levensduur heeft dan parket. Er worden 3 legsystemen onderscheiden, laminaat parket, kliklaminaat en quickstep laminaat.

Parketvloer leggen

Een parketvloer is redelijk eenvoudig om te leggen. Wil je dit toch graag uitbesteden aan een professional met kennis en ervaring? Dan laat je dit door een timmerman doen. Parket gaat lang mee, maar heeft wel het nodige onderhoud nodig. De ondergrond is van groot belang bij het leggen van een parketvloer. Daarbij is het ook verstandig om rekening te houden met de legrichting en de plaatsing van het parket.

Zolder renoveren

Veel mensen bewaren op zolder allerlei spullen waar geen plek voor is in de kasten beneden. Hoe leuk is het om van de zolderruimte een nieuwe bestemming te maken, bijvoorbeeld een knutselruimte, extra slaapkamer of een werkkamer? Schakel een goedkope timmerman in die helpt bij het renoveren van de zolder. Laat de dakconstructie voor wat die is, zodat je een charmante ruimte creëert. Het is wel belangrijk om de draagkracht van de vloer te laten controleren. Wil je meer licht hebben? Dan laat je een dakraam of dakkapel plaatsen.

Timmerwerken buiten

De werkzaamheden van een timmerbedrijf gaan verder dan alleen meubels maken en vloeren leggen. Er zijn ook allerlei timmerwerken voor buiten waar je een goede schrijnwerker voor gebruikt. Een aantal voorbeelden zijn het aanbouwen van een serre, het maken van een dakkapel en het renoveren van ramen en deuren. Denk ook aan dakreparaties. Hier vind je meer informatie over dakreparaties door een timmerman.

Aanbouw

Timmerman gezocht voor het realiseren van een aanbouw? Diverse werkzaamheden vallen onder een aanbouw, bijvoorbeeld een erker, serre of veranda. Laat dergelijke bouwwerken over aan een timmerbedrijf.

Erker aanbouwen

Erker laten aanbouwen aan je huis in Scheveningen? Een timmerman zorgt voor de realisatie. Een erker geeft ruimte, creëert extra licht én ziet er mooi uit. Handig als je net wat ruimte en licht mist. Het is wel een behoorlijke investering, maar je krijgt er wel veel voor terug. Je hebt de mogelijkheid om de erker aan de voorzijde of achterzijde van het huis te bouwen. Let op dat je aan de voorzijde vaak een vergunning nodig hebt. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor meer informatie hierover. De gemiddelde prijs van een erker aanbouwen ligt rond de €7.000,-.

Serre aanbouwen

Door een serre creëer je niet alleen meer licht en ruimte in je woning, het zorgt er ook voor dat de waarde van je huis flink stijgt. Er zijn diverse opties voor een serre, namelijk een basismodel, een riante serre of een luxe ruimtelijke serre. Laat je adviseren door een timmerman en bekijk de mogelijkheden. Daarnaast is het handig om uit te zoeken of je een woonserre of tuinserre wilt. Voor de aanbouw van een serre betaal je zo’n €25.000,-, afhankelijk van de grootte, het materiaal en het uurloon van de vakman.

timmerman kosten Scheveningen

Veranda bouwen

Veranda’s worden steeds populairder in Nederland. Dit komt omdat het een goedkope variant is van een serre of erker. Met een veranda geniet je meer van buiten en stijgt de waarde van je woning. Schakel een timmerbedrijf in die een veranda voor je op maat maakt. De kosten van een veranda hangen af van het uurtarief, de houtsoort en de grootte. Je moet al gauw denken aan een kostprijs tussen de €7.500,- en €20.000,-.

Dakconstructies

Een groot onderdeel van de woning wat timmerwerk vereist, is een constructie op het dak. Hierbij denk je aan een dakkapel of een dakraam.

Dakkapel plaatsen

Met een dakkapel vergroot je het woonplezier, verhoog je de waarde van je huis en creëer je meer wooncomfort. Schakel een timmerman in die de constructie van de dakkapel voor je op maat maakt. De prijs voor het plaatsen van een dakkapel hangen van bepaalde punten af. Ten eerste of je kiest voor een prefab of maatwerk, maar ook hoe groot je de dakkapel wilt hebben. Een houten dakkapel heb je vanaf €3.200,-.

Dakraam vervangen

Is een dakkapel te prijzig of teveel moeite? Dan is het ook een optie om een dakraam aan te brengen. Deze zorgt voor meer licht en frisse lucht. Zo maak je van de zolder een fijne plek om te werken of te slapen. Een dakraam is een investering die je eenvoudig terugverdiend, want de waarde van je huis stijgt. Vraag een zzp-er om advies over dakramen en de materiaalsoorten.

Dakkapel laten maken door een timmerman?

Vraag offertes aan en vind een timmerbedrijf uit Scheveningen!

Houten gevelbekleding

Als je denkt dat een timmerbedrijf alleen meubels en constructies maakt, dan zit je fout. Het is ook mogelijk om houten gevelbekleding door een schrijnwerker te laten maken. Houten gevelbekleding geeft je woning een unieke uitstraling. Het vraagt echter wel enig onderhoud. Er zijn diverse opties als het om houten gevelbekleding gaat, zo kies je bijvoorbeeld voor hardhout, thermowood (Europees hout) of multiplex. Voor houten gevelbekleding betaal je gemiddeld €100,- tot €150 per m² inclusief plaatsing.

Overkappingen en bouwwerken

Schakel een timmerbedrijf in als je een overkapping of bouwwerk in je tuin of aan je huis wilt toevoegen. Timmerlieden ontwerpen blokhutten, tuinhuizen en zetten een pergola voor je in elkaar. Zet van tevoren je wensen op een rijtje, zodat de timmerman direct aan de slag kan met het timmerwerk.

Blokhut ontwerpen en bouwen

Steeds vaker willen mensen een blokhut of tuinhuis in hun tuin. Zo creëren ze namelijk een plek waar je lekker binnen zit, maar wel geniet van buiten en de natuur. Vaak wordt een blokhut van hout gemaakt, omdat dit een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Verdiep je van tevoren in het formaat van de hut en op welke plek je ‘m wilt hebben. Het is mogelijk om het tuinhuis los te plaatsen, of tegen het huis aan.

timmerwerken Scheveningen

Pergola plaatsen

Maak je tuin spannend door een pergola te plaatsen met een doorkijk vanuit de woonkamer. Camoufleer de pergola met bloeiende klimplanten en je hebt een fantastische terrasoverkapping. Een pergola zorgt dat je buiten in de schaduw kunt vertoeven. De prijs van een pergola verschilt en hangt af van het materiaal. Een houten pergola kost tussen de €600,- en €2.000,-.

Ramen, deuren en kozijnen

In veel huizen zijn de ramen, deuren en kozijnen van hout gemaakt. Het is dan ook niet gek dat deze op dan duur aan vervanging toe zijn. Hout is een materiaal dat je woning een authentiek uiterlijk geeft. Zijn de kozijnen en deuren verouderd? Of wil je gewoon nieuwe varianten laten plaatsen omdat je de oude zat bent? Schakel een schrijnwerker in die met gemak nieuwe kozijnen en deuren voor je plaatst. Het vervangen van houten kozijnen kost tussen de €750,- en €950,-.

Schuttingen

Schutting vervangen of een nieuwe neerzetten? Een schrijnwerker neemt het timmerwerk voor je uit handen. Er zijn verschillende opties als het op een schutting aankomt, zoals duurzaam hardhout of een geïmpregneerde houtsoort. De prijzen voor houten schuttingen zijn voornamelijk afhankelijk van het materiaal. Een schutting van hardhout kost gemiddeld tussen de €90,- en €200,- per meter.

Keurmerk vakman

Timmerman gezocht in Scheveningen? Dan is het verstandig om op te letten of het een betrouwbare vakman is. Een van de dingen waar je op let is of hij het keurmerk kwaliteitsvakman draagt. Dit keurmerk garandeert dat er altijd een servicegerichte vakman langskomt die uitstekende kwaliteit levert. Bovendien krijg je een jaar garantie op het uitgevoerde werk. Is de timmerman die je had ingeschakeld ziek of failliet? Dan zorgt het keurmerk voor vervanging. Bekijk de website van Keurmerk Kwaliteitsvakman voor meer informatie.

Een goedkope timmerman inschakelen?

Vraag een aantal offertes aan via het offerteformulier.

Vind een goed timmerbedrijf!

Vergelijk meerdere offertes en en vind een timmerman uit Scheveningen.

Vergelijk offertes onderling!

Alle professionele timmerlieden uit de bedrijvengids.

Goedkope timmerman in Scheveningen vinden? Tips!

Wil je het liefst een goedkope timmerman inschakelen die wel de werkzaamheden op een juiste manier uitvoert? Dan zijn er een aantal tips waar je op kunt letten. Ten eerste is het aan te raden om een kleinschaliger timmerbedrijf in te huren, in plaats van een groot en bekend bouwbedrijf. Daarbij is het ook een optie om zelf de voorbereidingen te treffen of mee te helpen. Ook kun je in bepaalde gevallen zelf het materiaal aanschaffen, in plaats van dit te laten doen door het timmerbedrijf. Tot slot is het vergelijken van meerdere timmerlieden een gouden tip. Dit bespaart vaak tot wel 30%.

De tips op een rijtje:

  • Zzp ipv groot bedrijf
  • Let op het uurtarief
  • Kies voor een vakman uit je eigen regio
  • Offertes vergelijken


Vraag gratis offertes aan voor jouw klus

Op zoek naar een timmerbedrijf in Scheveningen? Vergelijk kosteloos meerdere aanbiedingen!

Gratis offertes vergelijken


Goede timmerman Scheveningen gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Een goede timmerman gezocht? Dan vraag je via het offerteformulier een offerte aan. Je ontvangt van verschillende timmerlieden een prijsopgave. Deze vergelijk je onderling op prijs en aanbod. Door te vergelijken bespaar je tot wel 30% op de totale kosten en vind je een goedkope timmerman uit je eigen regio. Een zzp-er werkt allround en schakel je zowel in voor timmerwerk buiten of binnen. Bovendien zijn bepaalde timmermannen gespecialiseerd tot meubelmaker. Zo maken zij een prachtige inbouwkast voor je.

Gratis offertes vergelijken