Vind de beste timmerman in Makkinga

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Makkinga en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Makkinga

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Makkinga

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Makkinga is 1 timmerbedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Makkinga is een plaats in Friesland met 1920 inwoners, verdeeld in 968 mannen en 952 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal telt Makkinga 771 huishoudens. Per 771 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Makkinga gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Makkinga

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag