Vind de beste timmerman in Kornhorn

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Kornhorn en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Kornhorn

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Kornhorn

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Kornhorn is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Kornhorn is een plaats in Groningen. De plaats heeft 505 inwoners, bestaande uit 253 mannen en 252 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar en in totaal heeft Kornhorn 208 huishoudens. Per 208 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Kornhorn gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Kornhorn

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag