Timmerbedrijven in de buurt van Kloosterburen

Een overzicht van alle timmerbedrijven in de buurt van Kloosterburen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Je zoekt een timmerman of timmerbedrijf in Kloosterburen? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde timmermannen in de buurt van Kloosterburen. Ieder timmerbedrijf is door ons gecontroleerd, alleen bedrijven die zijn ingeschreven bij Kamer van Koophandel zijn opgenomen in ons overzicht.

Kloosterburen is een plaats in de provincie Groningen en telt 575 inwoners, bestaande uit 290 mannen en 285 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal heeft Kloosterburen 236 huishoudens.

Goede timmerman Kloosterburen gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf in voor al het timmerwerk in of rondom huis. Denk hierbij aan grotere timmerwerken als het plaatsen van een aanbouw, of verbouwing van de zolder of keuken. Daarnaast schakel je een timmerman in voor kleinere opdrachten als het vervaardigen van meubels, kozijnen, trappen, wanden, plafonds en vloeren. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw timmerwerk? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties vakmannen bij jou uit de buurt!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!