Vind de beste timmerman in Haule

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Haule en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Haule

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Haule

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Haule is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Haule is een plaats in Friesland. De plaats heeft 415 inwoners, bestaande uit 228 mannen en 187 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar en in totaal heeft Haule 187 huishoudens. Per 187 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Haule gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Haule

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag