Vind de beste timmerman in De Wilp

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit De Wilp en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

4 timmerbedrijven in De Wilp

Een overzicht van alle timmerbedrijven in De Wilp

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In De Wilp zijn 4 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

De Wilp is een plaats in Groningen. De plaats heeft 2320 inwoners, bestaande uit 1180 mannen en 1140 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar en in totaal heeft De Wilp 1006 huishoudens. Per 252 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman De Wilp gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag