Vind de beste timmerman in Middelstum

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Middelstum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

4 timmerbedrijven in Middelstum

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Middelstum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Middelstum zijn 4 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Middelstum is een plaats in Groningen. De plaats heeft 2090 inwoners, bestaande uit 1035 mannen en 1055 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Middelstum 882 huishoudens. Per 221 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Middelstum gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag