Vind de beste timmerman in Harkstede

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Harkstede en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Harkstede

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Harkstede

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Harkstede zijn 2 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Harkstede is een plaats in Groningen met 3325 inwoners, verdeeld in 1672 mannen en 1653 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar. In totaal telt Harkstede 1305 huishoudens. Per 653 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Harkstede gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 2 timmerbedrijven in Harkstede

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag