Vind de beste timmerman in De Waal

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit De Waal en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Timmerbedrijven De Waal

Top 12 timmerbedrijven in De Waal

Compleet overzicht van alle timmerbedrijven in De Waal en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Timmerbedrijf De Waal

In De Waal zijn 12 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

De Waal is een plaats in Noord-Holland. De plaats heeft 225 inwoners, bestaande uit 115 mannen en 110 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft De Waal 92 huishoudens. Per 46 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman De Waal gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag