Vind de beste timmerman in Boerakker

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Boerakker en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Boerakker

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Boerakker

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Boerakker is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Boerakker is een plaats in Groningen. De plaats heeft 370 inwoners, bestaande uit 189 mannen en 181 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 36 jaar en in totaal heeft Boerakker 138 huishoudens. Per 138 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Boerakker gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Boerakker

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag