Vind de beste timmerman in Blokzijl

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Blokzijl en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Blokzijl

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Blokzijl

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Blokzijl zijn 2 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Blokzijl is een plaats in Overijssel met 1370 inwoners, verdeeld in 707 mannen en 663 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal telt Blokzijl 631 huishoudens. Per 316 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Blokzijl gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 2 timmerbedrijven in Blokzijl

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag