Vind de beste timmerman in Blesdijke

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Blesdijke en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Blesdijke

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Blesdijke

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Blesdijke zijn 2 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Blesdijke is een plaats in Friesland met 461 inwoners, verdeeld in 231 mannen en 231 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal telt Blesdijke 210 huishoudens. Per 105 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Blesdijke gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 2 timmerbedrijven in Blesdijke

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag