Vind de beste timmerman in Woensdrecht

Kom gemakkelijk in contact met timmerbedrijven uit regio . Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Timmerbedrijven Woensdrecht

Top 10 timmerbedrijven in Woensdrecht

Compleet overzicht van alle timmerbedrijven in Woensdrecht en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Timmerman Woensdrecht

In Woensdrecht zijn 10 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Woensdrecht is een plaats in Noord-Brabant met 1340 inwoners, verdeeld in 675 mannen en 665 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal telt Woensdrecht 548 huishoudens. Per 548 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerbedrijf Woensdrecht gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 10 timmerbedrijven in Woensdrecht en omgeving

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!


Timmerman Woensdrecht nodig? Dit moet je weten!

  • Het inschakelen van een timmerman kost je rond de €30,- tot €45,- per uur maar wees niet verbaast als de prijs afwijkt: elke timmerman bepaalt namelijk zelf z’n kosten.
  • Je vindt een betrouwbare timmerman door gebruik te maken van onze gids mét reviews van eerdere klanten. Door te vergelijke vind je bovendien het timmermansbedrijf met het beste aanbod!
  • Besparen op het timmerwerk? Zorg dan dat de voorbereiding al gedaan is en dat je eventueel zelf het materiaal inkoopt!

Timmerman

Wat kost een timmerman inschakelen?

Het uurtarief van een timmerman ligt ergens tussen de €30,- tot €45,-. Een goedkope timmerman heeft een tarief van ongeveer €30,- tot €32,- per uur. Dit zijn vaak beginnende of zelfstandige timmermannen. Bij een zeer ervaren timmerman, specialistisch werk of de inzet van een groot timmermansbedrijf ligt de uurprijs hoger: rond de €36,- tot €45,- per uur!.


Prijzen schilder per uur

€30,- tot €45,-

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven

Minimale kosten
€30,- tot €32,- per uur

Prijs per uur
Zelfstandig timmerman

Maximale kosten
€36,- tot €45,- per uur

Prijs per uur
Groot timmermansbedrijf

Start gratis offerteaanvraag!

Let op: je betaalt niet altijd een vaste uurprijs. Bij grote projecten vinden timmermannen (en hun klanten) het vaak prettig om een vaste prijs af te spreken. Zo weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn.

Besparen op een timmerman: handige tips!

Niet te veel betalen? Dat snappen we. Daarom geven we hieronder een paar praktische tips waarmee je direct op de kostprijs bespaart.

  • Tip 1: voer zelf de eenvoudige voorbereiding uit. Hiermee bespaar je de vakman tijd, en tijd is voor een timmerman geld. Hij kan direct aan de slag als jij bijvoorbeeld de trap al hebt geschuurd, de oude kozijnen al hebt verwijderd of als je gewoon al de ruimte voor hem hebt gemaakt.
  • Tip 2: plan de werkzaamheden buiten het seizoen. Wanneer de timmermannen het druk hebben, ligt het tarief hoger. Kies je ervoor om de werkzaamheden uit te laten voeren als het minder druk is, profiteer je ook van een lager uurtarief!
  • Tip 3: koop zelf je materialen. Je bent eigenlijk altijd goedkoper uit als je zelf het materiaal koopt. Check wel even bij je timmerman of hij hier ook oké mee is, want hij moet natuurlijk met het materiaal kunnen werken.
  • Tip 4: ga voor een standaard ontwerp en materiaal. Maatwerk is altijd duurder bij een timmerbedrijf. Daarom is het verstandig om alles zo standaard mogelijk te houden en niet te gaan voor mooie sierlijsten of extra’s.
  • Tip 5: vergelijk timmerbedrijven. En kijk dan niet alleen naar de prijs, maar ook de planning, de materialen, de oplevering en de garantievoorwaarden. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt voor wat je krijgt.

Gratis offertes vergelijken

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Hieronder geeft een vakman antwoord.

Betrouwbare timmermannen zijn over het algemeen verzekerd. Het is belangrijk om te controleren of ze aansprakelijkheidsverzekering hebben om eventuele schade aan eigendommen te dekken, evenals arbeidsongevallenverzekering om zowel jou als de timmerman te beschermen tijdens het werk. Vraag gerust naar bewijs van verzekering voordat je een timmerman inhuurt.
Veel timmermannen bieden garanties op hun werk. De garantievoorwaarden variëren, dus het is essentieel om deze goed te begrijpen. Garanties kunnen aspecten zoals materiaalgebreken, installatiefouten en structurele problemen dekken. Zorg ervoor dat de garantie schriftelijk wordt vastgelegd.
De duur van een timmerproject varieert afhankelijk van de aard en omvang van het werk. Kleine reparaties kunnen enkele uren duren, terwijl grotere projecten enkele dagen tot weken in beslag kunnen nemen. De timmerman kan je een geschatte tijdsduur geven op basis van het specifieke project.
De geschikte materialen voor jouw timmerproject hangen af van het doel en de esthetiek. Voor meubels kunnen hardhoutsoorten zoals eiken, mahonie of esdoorn geschikt zijn. Bij bouwprojecten zijn duurzame houtsoorten zoals drukgeïmpregneerd hout vaak een goede keuze. Bespreek je voorkeuren en budget met de timmerman voor advies op maat.
Afhankelijk van de aard en omvang van het timmerproject kunnen vergunningen vereist zijn. Het is belangrijk om de plaatselijke bouwvoorschriften te raadplegen en indien nodig de benodigde vergunningen aan te vragen. Een professionele timmerman kan je helpen bij het begrijpen van de vergunningseisen en deze aanvragen.
De beste tijd om een timmerman in te schakelen kan variëren. Probeer het werk te plannen buiten seizoenspieken wanneer de vraag naar timmermannen hoger is. Dit kan soms leiden tot betere tarieven. Daarnaast is het belangrijk om de beschikbaarheid van de timmerman af te stemmen op jouw eigen planning en deadlines.