Vind de beste timmerman in Limmen

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Limmen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

17 timmerbedrijven in Limmen

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Limmen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Limmen zijn 17 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Limmen is een plaats in Noord-Holland met 6910 inwoners, verdeeld in 3402 mannen en 3508 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal telt Limmen 2734 huishoudens. Per 161 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Limmen gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag