Vind de beste timmerman in Lent

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Lent en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Lent

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Lent

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lent zijn 2 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Lent is een plaats in Gelderland. De plaats heeft 10467 inwoners, bestaande uit 5175 mannen en 5292 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar en in totaal heeft Lent 4210 huishoudens. Per 2105 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Lent gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag