Vind de beste timmerman in Lemiers

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Lemiers en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Lemiers

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Lemiers

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lemiers is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Lemiers is een plaats in Limburg. De plaats heeft 720 inwoners, bestaande uit 364 mannen en 356 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Lemiers 276 huishoudens. Per 276 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Lemiers gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Lemiers

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag