Vind de beste timmerman in Kruiningen

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Kruiningen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

4 timmerbedrijven in Kruiningen

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Kruiningen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Kruiningen zijn 4 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Kruiningen is een plaats in Zeeland. De plaats heeft 4305 inwoners, bestaande uit 2115 mannen en 2190 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 37 jaar en in totaal heeft Kruiningen 1646 huishoudens. Per 412 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Kruiningen gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag