Vind de beste timmerman in Kronenberg

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Kronenberg en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Kronenberg

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Kronenberg

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Kronenberg zijn 2 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Kronenberg is een plaats in Limburg. De plaats heeft 1140 inwoners, bestaande uit 587 mannen en 553 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar en in totaal heeft Kronenberg 453 huishoudens. Per 227 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Kronenberg gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag