Vind de beste timmerman in Krimpen aan de Lek

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Krimpen aan de Lek en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

7 timmerbedrijven in Krimpen aan de Lek

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Krimpen aan de Lek

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Krimpen aan de Lek zijn 7 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Krimpen aan de Lek is een plaats in Zuid-Holland. De plaats heeft 6546 inwoners, bestaande uit 3220 mannen en 3326 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Krimpen aan de Lek 2840 huishoudens. Per 406 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Krimpen aan de Lek gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag