Vind de beste timmerman in Kloosterhaar

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Kloosterhaar en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Kloosterhaar

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Kloosterhaar

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Kloosterhaar is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Kloosterhaar is een plaats in Overijssel. De plaats heeft 1475 inwoners, bestaande uit 767 mannen en 708 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar en in totaal heeft Kloosterhaar 553 huishoudens. Per 553 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Kloosterhaar gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Kloosterhaar

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag