Vind de beste timmerman in Kessel

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Kessel en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in Kessel

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Kessel

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Kessel zijn 3 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Kessel is een plaats in Limburg. De plaats heeft 3020 inwoners, bestaande uit 1513 mannen en 1507 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Kessel 1260 huishoudens. Per 420 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Kessel gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag