Vind de beste timmerman in Herten

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Herten en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Herten

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Herten

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Herten zijn 2 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Herten is een plaats in Limburg. De plaats heeft 7425 inwoners, bestaande uit 3638 mannen en 3787 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft Herten 3497 huishoudens. Per 1749 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Herten gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag