Vind de beste timmerman in Hasselt

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Hasselt en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in Hasselt

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Hasselt

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Hasselt zijn 3 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Hasselt is een plaats in Overijssel met 6986 inwoners, verdeeld in 3496 mannen en 3490 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar. In totaal telt Hasselt 2723 huishoudens. Per 908 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Hasselt gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag