Vind de beste timmerman in Haastrecht

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Haastrecht en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

8 timmerbedrijven in Haastrecht

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Haastrecht

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Haastrecht zijn 8 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Haastrecht is een plaats in Zuid-Holland. De plaats heeft 4030 inwoners, bestaande uit 1957 mannen en 2073 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Haastrecht 1703 huishoudens. Per 213 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Haastrecht gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag