Vind de beste timmerman in Haaren

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Haaren en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

4 timmerbedrijven in Haaren

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Haaren

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Haaren zijn 4 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Haaren is een plaats in Noord-Brabant. De plaats heeft 5437 inwoners, bestaande uit 2750 mannen en 2687 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar en in totaal heeft Haaren 2207 huishoudens. Per 552 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Haaren gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag