Vind de beste timmerman in De Zilk

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit De Zilk en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in De Zilk

Een overzicht van alle timmerbedrijven in De Zilk

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In De Zilk zijn 3 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

De Zilk is een plaats in Zuid-Holland. De plaats heeft 2190 inwoners, bestaande uit 1108 mannen en 1082 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar en in totaal heeft De Zilk 882 huishoudens. Per 294 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman De Zilk gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag