Vind de beste timmerman in Buchten

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Buchten en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

4 timmerbedrijven in Buchten

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Buchten

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Buchten zijn 4 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Buchten is een plaats in Limburg met 1975 inwoners, verdeeld in 971 mannen en 1004 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal telt Buchten 898 huishoudens. Per 225 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Buchten gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag