Vind de beste timmerman in Borssele

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Borssele en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

3 timmerbedrijven in Borssele

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Borssele

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Borssele zijn 3 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Borssele is een plaats in Zeeland. De plaats heeft 1430 inwoners, bestaande uit 729 mannen en 701 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar en in totaal heeft Borssele 534 huishoudens. Per 178 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Borssele gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag