Vind de beste timmerman in Borger

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Borger en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Borger

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Borger

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Borger is 1 timmerbedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Borger is een plaats in Drenthe met 4570 inwoners, verdeeld in 2174 mannen en 2396 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 47 jaar. In totaal telt Borger 2071 huishoudens. Per 2071 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Borger gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Borger

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag