Vind de beste timmerman in Barger-Compascuum

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Barger-Compascuum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

1 timmerbedrijf in Barger-Compascuum

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Barger-Compascuum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Barger-Compascuum is 1 timmerbedrijf gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Barger-Compascuum is een plaats in Drenthe. De plaats heeft 1900 inwoners, bestaande uit 935 mannen en 965 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 40 jaar en in totaal heeft Barger-Compascuum 796 huishoudens. Per 796 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Barger-Compascuum gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 timmerbedrijf in Barger-Compascuum

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag