Vind de beste timmerman in Baexem

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Baexem en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Baexem

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Baexem

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Baexem zijn 2 timmerbedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt. Iedere timmerman in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Timmerman-Nu.nl.

Baexem is een plaats in Limburg met 2660 inwoners, verdeeld in 1366 mannen en 1294 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal telt Baexem 1164 huishoudens. Per 582 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Baexem gezocht?

Je schakelt een timmerbedrijf of timmerman in voor al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Denk aan het verbouwen van je zolder, plafonds, kozijnen en dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerbedrijf voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd welke prijzen een timmerman hanteert? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag