Vind de beste timmerman in Amstelhoek

Kom gemakkelijk en snel in contact met timmermannen uit Amstelhoek en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

2 timmerbedrijven in Amstelhoek

Een overzicht van alle timmerbedrijven in Amstelhoek

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Amstelhoek zijn 2 timmerbedrijven gevestigd. Ieder timmerbedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Onderstaand een overzicht van alle timmerbedrijven bij jou in de buurt.

Amstelhoek is een plaats in Utrecht. De plaats heeft 988 inwoners, bestaande uit 481 mannen en 507 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar en in totaal heeft Amstelhoek 450 huishoudens. Per 225 huishoudens is er 1 timmerbedrijf beschikbaar.

Timmerman Amstelhoek gezocht?

Een timmerbedrijf of timmerman verricht al het timmerwerk in en rondom je huis of bedrijfspand. Veel voorkomende klussen zijn werkzaamheden aan kozijnen, plafonds, zolder, dakkapellen, aanbouw, trappen, keuken, meubels en houten vloeren. Een timmerman voert zowel kleine als grote timmerwerken uit.

Benieuwd naar de kosten van een timmerman? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 2 timmerbedrijven in Amstelhoek

Vergelijk timmermannen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes van timmermannen vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van timmerbedrijven en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag